Asiakaskokemuksia


Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tavoitteenamme on korkea asiakastyytyväisyys. Pyydämme palautetta jokaiselta asiakkaaltamme yhteistyössä Kokemuksia.fi-palvelun kanssa. Asiakkaamme voivat julkaista palautteensa Kokemuksia.fi-palvelussa tai antaa palvelun kautta meille palautetta yksityisesti ilman julkaisulupaa. Kaikki tämän sivun sitaatit ovat Kokemuksia.fi-palvelun tuottamia. Lisää asiakaskokemuksia palveluistamme löydät osoitteesta
https://www.kokemuksia.fi/isannointimeklari/.

Parempaa isännöintiä Porvooseen

Porvoossa sijaitseva Asunto Oy Kevärtinne on 1970-luvulla perustettu pieni rivitaloyhtiö, jonka ongelmana oli passiivinen isännöinti. Taloyhtiön hallitus päätti etsiä parempaa vaihtoehtoa ja kilpailutti isännöinnin hyödyntämällä Isännöintimeklarin kilpailutuspalvelua.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

As Oy Kevätrinne

”Taloyhtiön isännöinnin vaihdossa on monta asiaa, jotka on otettava huomioon uutta isännöintitoimistoa valittaessa. Asiaan perehtyneestä ammattilaisesta on suuri apu tässä tilanteessa. Tämä osoittautui todeksi, kun Lauttasaaressa sijaitseva 16 asunnon taloyhtiömme päätti 2019 kilpailuttaa isännöinnin hoidon. Saimme Isännöintimeklarilta juuri sitä apua, jota tarvitsimme. Kaikki sujui joustavasti ja sovitun aikataulun mukaan. Isännöinti on taloyhtiölle merkittävä asia, joten uutta valittaessa kannattaa ehdottomasti käyttää asiantuntijaa apuna.” Olli Pekkanen, As Oy Pohjoiskaari 21:n hallitus (2020)

”Hallituksemme päätös käyttää Isännöintimeklari Oy:n palveluita oli kerrassaan oiva päätös. Palvelu vastasi enemmän kuin hyvin lupauksia kaikilta osin. Yhteydenpito oli helppoa, vastaukset kysymyksiimme tulivat nopeasti, raportointi tulleista tarjouksista oli täsmällistä ja selkeää. Opastus ja neuvot olivat ’kullan arvoisia’

Käytimme lisäpalveluista apuna isännöitsijöiden haastattelupakettia, mikä osoittautui erinomaiseksi työkaluksi. Käytimme myös lisäpalvelun isännöintisopimuksen tarkastamiseksi, jotta voitiin varmistaa sen olevan tarjouspyynnön mukainen. Koko hallituksemme kiittää lämpimästi Isännöintimeklari Oy:tä loistavasta palvelusta.” Tarja Elonen, As Oy Kevätrinteen hallitus (2020) 

Uusi isännöitsijä Lauttasaareen

Asunto-osakeyhtiö Pohjoiskaari 21 on pienehkö helsinkiläinen taloyhtiö, jolla oli pitkä ja hyvin toiminut asiakassuhde vanhan isännöintitoimiston kanssa. Yrityskaupan myötä taloyhtiö päätyi kuitenkin toisen isännöintiyrityksen asiakkaaksi ja sen seurauksena palvelun hinta-laatu-suhteen koettiin heikentyneen merkittävästi.
Taloyhtiön hallitus päätti etsiä parempaa vastinetta rahoille ja kilpailuttaa isännöinnin. Helpottaakseen prosessia he päättivät hyödyntää Isännöintimeklarin kilpailutuspalvelua.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

Pohjoiskaari 21

”Taloyhtiön isännöinnin vaihdossa on monta asiaa, jotka on otettava huomioon uutta isännöintitoimistoa valittaessa. Asiaan perehtyneestä ammattilaisesta on suuri apu tässä tilanteessa. Tämä osoittautui todeksi, kun Lauttasaaressa sijaitseva 16 asunnon taloyhtiömme päätti 2019 kilpailuttaa isännöinnin hoidon. Saimme Isännöintimeklarilta juuri sitä apua, jota tarvitsimme. Kaikki sujui joustavasti ja sovitun aikataulun mukaan. Isännöinti on taloyhtiölle merkittävä asia, joten uutta valittaessa kannattaa ehdottomasti käyttää asiantuntijaa apuna.” Olli Pekkanen, As Oy Pohjoiskaari 21:n hallitus (2020)

Toimivampaa yhteistyötä hakemassa

As Oy Valkoinen lähde on 1980-luvulla valmistunut rivitaloyhtiö Vantaan Simonkylässä. Taloyhtiön yhteistyö isännöintiyrityksen kanssa oli kangerrellut jo pidemmän aikaa ja pientenkin asioiden hoitamisessa oli ongelmia. Vaikka palautetta annettiin useamman kerran, tilanteeseen ei saatu parannusta. Lopulta taloyhtiön hallituksen mitta täyttyi, se irtisanoi isännöintisopimuksen ja päätti kilpailuttaa palvelun. Koska hallituksella ei juuri ollut aikaisempaa kokemusta kilpailuttamisesta ja rajallisesti aikaa käytettävissään, se päätti hyödyntää Isännöintimeklarin kilpailutuspalvelua.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

As Oy Valkoinen lähde

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jutta Kohonen (2019) oli tyytyväinen Isännöintimeklarin palveluun: ”Koska emme itse olleet perillä siitä, mitä kaikkea kilpailuttamisessa oli otettava huomioon, oli hienoa saada avuksi joku, joka hallitsi nämä asiat niin hyvin.”

 

Uusi isännöitsijä Lohjalle

Asunto-osakeyhtiö Stallbacken Bostads AB on 1975 perustettu kerrostaloyhtiö Lohjan Virkkalassa. Yhtiölle tuli tarve löytää nopeasti uusi isännöintipalvelu ja jotta sopiva löytyisi sujuvasti, hallitus päätti hyödyntää Isännöintimeklarin kilpailutuspalvelua.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Leif Palin (2019) oli tyytyväinen kilpailutuksen peruspalveluun, joka on etätyövälineiden avulla hyödynnettävissä joka puolella Suomea.

”Valmis konsepti ja tietokanta, josta pienessä ajassa löytyy hyviä ehdokkaita. Laadukas tuki valmisteluvaiheessa ja hyvät valmiit prosessit valinnan läpiviemiseksi. Ehdottomasti paras tapa lähteä valitsemaan uutta isännöitsijää, kun aikataulu on tiukka.”

As Oy Stallbacken Bostads AB

 

Aikaansaavampaa isännöintiä etsimässä

Asunto-osakeyhtiö Kallioharjanteen isännöinti oli ollut jo pidemmän aikaa tuuliajolla. Sinänsä mukava ja ystävällinen isännöitsijä oli selvästi ylityöllistetty eikä ehtinyt hoitaa sovittuja asioita kohtuullisessa ajassa, jos ollenkaan. Palvelusta maksettiin silti korkeahkoa hintaa. Kun neuvottelut isännöintitoimiston kanssa tilanteen korjaamiseksi eivät tuottaneet tulosta, päätti taloyhtiön hallitus lopulta kilpailuttaa isännöintipalvelun ja kääntyi asiassa Isännöintimeklarin puoleen.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Taina Turtiainen oli tyytyväinen palveluumme:
”Taloyhtiön hallitus sai osaavaa ja asiantuntevaa palvelua, yhteydenottoihin vastattiin nopealla aikavälillä. Saimme käyttöömme kilpailutuksesta yhteenvedon, josta oli helppo ja nopea löytää juuri meille sopiva isännöintitoimisto. Olemme erittäin tyytyväisiä Isännöintimeklarit Oy:n toimintaan, tulemme tarvittaessa käyttämään heidän palveluja jatkossakin.” (2019)

Uusi isännöitsijä kilpailutuksen kautta

Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan asunto-osakeyhtiö Rastilankallion hallitus oli tyytymätön isännöintipalvelunsa hinta-laatusuhteeseen. Se päätti etsiä uuden isännöitsijän kilpailutuksen kautta ja kääntyi asiassa Isännöintimeklarin puoleen.

”Isännöitsijän vaihdos vaikutti työläältä prosessilta, joten päätimme hallituksen kesken käyttää ulkopuolista palvelua. Tutustuimme netin kautta eri vaihtoehtoihin ja otimme yhteyttä Isännöintimeklariin. Yhteistyö Isännöintimeklarin kanssa helpotti prosessia todella paljon. He tekivät suuren taustatyön ja huolehtivat isännöinnin kilpailutuksesta, jolloin hallituksen tehtäväksi jäi vain lopullisen valinnan tekeminen. Koko hallitus on ollut tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön. Isännöintimeklari teki kaiken minkä lupasivat, ja se helpotti hallituksen urakkaa todella paljon.”
Sonja Mamia, As Oy Rastilankallio, Helsinki (2018)

 

Isännöinti osaavampiin käsiin

Kymmenen puurakenteista rivitaloa käsittävä Asunto-osakeyhtiö Vartioharjuntie 2–6 kilpailutti vastikään uuden isännöintipalvelun Isännöintimeklarin avulla. Edellisen isännöitsijän kanssa yhteistyö kriisiytyi remonttiyrityksen laskutusepäselvyyksien tiimoilta ja isännöinnin huolimattomuuden takia taloyhtiö kärsi huomattavaa taloudellista vahinkoa. Oli siis korkea aika ottaa yhteys Isännöintimeklariin ja siirtää huolellisen kilpailutuksen kautta taloyhtiön arki luotettavampiin käsiin. Taloyhtiö valitsi Isännöintimeklarin lisäpalveluina haastattelujen järjestämisen, haastatteluissa avustamisen ja sopimusneuvotteluissa konsultoinnin.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

”Isännöintimeklarin toteuttamasta isännöinnin kilpailutuksesta on ollut todella paljon hyötyä. Se teki kattavan taustatyön ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä. Saimme käsiimme yhteenvedot, joissa eri isännöintitoimistoja oli pisteytetty. Isännöintimeklari huolehti omatoimisesti myös haastattelujen järjestämisestä, jolloin pystyimme hallituksessa keskittymään haastateltavien vastauksiin. Olemme erityisen tyytyväisiä asiantuntemukseen ja ammattitaitoon, jolla tarjouksia käsiteltiin.” Sirpa Halmela, Asunto-oy Vartioharjuntie 2–6, Helsinki (2019)

Rakennusfirman valitsema isännöitsijä vaihtoon uudiskohteessa

Leppävaaraan 2014 valmistuneen Asunto-oy Espoon Emilian alkutaival ei ollut helppo. Uudiskohteessa todettiin lukuisia rakennusvirheitä, joita rakennusyhtiö ei ollut halukas korjaamaan eikä rakennusyhtiön valitsema ensimmäinen isännöitsijäkään pitänyt asiassa taloyhtiön puolta. Lopulta taloyhtiön hallitus päätti vaihtaa isännöitsijän. Se otti yhteyden Isännöintimeklariin ja antoi toimeksi isännöintipalvelun kilpailuttamisen.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Haukilahti kiittää Isännöintimeklaria ja kannustaa muitakin uusia taloyhtiöitä varmistamaan, että isännöitsijä on aidosti taloyhtiön puolella.

”Isännöintimeklarin toteuttama isännöinnin kilpailutus oli täydellinen onnistuminen, joka ylitti odotukset. Valittu isännöitsijä on parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelen Isännöintimeklaria lämmöllä kaikille taloyhtiöille, joissa tavalla tai toisella tuskaillaan isännöinnin kanssa. On yllättävän tärkeä päätös, kenen hoidettavaksi antaa koko elämänsä suurimman omaisuuserän.” Timo Haukilahti, Asunto-oy Espoon Emilia (2018)

Isännöinti ja kiinteistönhuolto vaihtoon

Jyväskyläläinen Asunto-osakeyhtiö Varikonhaka otti yhteyden Isännöintimeklariin ja pyysi apua isännöinti- ja huoltopalvelujen kilpailuttamiseen. Taloyhtiön hallituksen mielestä palvelujen hinta oli liian korkea suhteessa palvelutasoon ja hinnoittelurakenne epäselvä. Kustannukset olivat paisuneet yli ennakoidun, mistä syystä hallitus päätti palvelujen kilpailuttamisesta kokeneen asiantuntijan avulla.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Juhani Veikkolainen on tyytyväinen Isännöintimeklarin palveluun.

”Isännöintimeklari kilpailutti meille isännöinnin. Heidän kanssaan oli helppo asioida ja asiakaspalvelu oli täydellistä. Heiltä saimme palvelua myös asioissa, joista emme olleet etukäteen sopineet. Yhteistyön tuloksena olemme saaneet taloyhtiön talouden nousuun.” Juhani Veikkolainen, Asunto-oy Varikonhaka, Jyväskylä (2018)

Edullisempaa isännöintiä asumisoikeusyhdistykselle  

Helsingin Seudun Asumisoikeusyhdistys Helas ry tarjoaa kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja pääkaupunkiseudulla. Kun isännöintipalvelun kilpailuttaminen tuli yhdistykselle ajankohtaiseksi, päätettiin pyytää apua Isännöintimeklarilta. Yhdistyksen puheenjohtaja Saila Uusnäkki koki palvelumme helpottaneen isännöinnin kilpailuttamista merkittävästi ja lisäksi yhdistys sai uuden isännöitsijän myötä merkittäviä kustannussäästöjä.

”Saimme hoidettua isännöinnin kilpailutuksen kätevästi Isännöintimeklarin avulla. Heillä on alan kokemusta vuosikymmenten takaa, ja he osaavat päivittää osaamistaan tämän päivän tarpeisiin. He osasivat vastata kattavasti kysymyksiimme ja koen, että heihin on helppo ottaa tarvittaessa yhteyttä myös yhteistyön päätyttyä.” Saila Uusnäkki, Helas ry (2018)