Asiakaskokemuksia


Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tavoitteenamme on korkea asiakastyytyväisyys. Pyydämme palautetta jokaiselta asiakkaaltamme yhteistyössä Kokemuksia.fi-palvelun kanssa. Asiakkaamme voivat julkaista palautteensa Kokemuksia.fi-palvelussa tai antaa palvelun kautta meille palautetta yksityisesti ilman julkaisulupaa. Kaikki tämän sivun sitaatit ovat Kokemuksia.fi-palvelun tuottamia. Lisää asiakaskokemuksia palveluistamme löydät osoitteesta
https://www.kokemuksia.fi/isannointimeklari/.

Aikaansaavampaa isännöintiä etsimässä

Asunto-osakeyhtiö Kallioharjanteen isännöinti oli ollut jo pidemmän aikaa tuuliajolla. Sinänsä mukava ja ystävällinen isännöitsijä oli selvästi ylityöllistetty eikä ehtinyt hoitaa sovittuja asioita kohtuullisessa ajassa, jos ollenkaan. Palvelusta maksettiin silti korkeahkoa hintaa. Kun neuvottelut isännöintitoimiston kanssa tilanteen korjaamiseksi eivät tuottaneet tulosta, päätti taloyhtiön hallitus lopulta kilpailuttaa isännöintipalvelun ja kääntyi asiassa Isännöintimeklarin puoleen.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Taina Turtiainen oli tyytyväinen palveluumme:
”Taloyhtiön hallitus sai osaavaa ja asiantuntevaa palvelua, yhteydenottoihin vastattiin nopealla aikavälillä. Saimme käyttöömme kilpailutuksesta yhteenvedon, josta oli helppo ja nopea löytää juuri meille sopiva isännöintitoimisto. Olemme erittäin tyytyväisiä Isännöintimeklarit Oy:n toimintaan, tulemme tarvittaessa käyttämään heidän palveluja jatkossakin.” (2019)

Uusi isännöitsijä kilpailutuksen kautta

Helsingin Vuosaaressa sijaitsevan asunto-osakeyhtiö Rastilankallion hallitus oli tyytymätön isännöintipalvelunsa hinta-laatusuhteeseen. Se päätti etsiä uuden isännöitsijän kilpailutuksen kautta ja kääntyi asiassa Isännöintimeklarin puoleen.

”Isännöitsijän vaihdos vaikutti työläältä prosessilta, joten päätimme hallituksen kesken käyttää ulkopuolista palvelua. Tutustuimme netin kautta eri vaihtoehtoihin ja otimme yhteyttä Isännöintimeklariin. Yhteistyö Isännöintimeklarin kanssa helpotti prosessia todella paljon. He tekivät suuren taustatyön ja huolehtivat isännöinnin kilpailutuksesta, jolloin hallituksen tehtäväksi jäi vain lopullisen valinnan tekeminen. Koko hallitus on ollut tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön. Isännöintimeklari teki kaiken minkä lupasivat, ja se helpotti hallituksen urakkaa todella paljon.”
Sonja Mamia, As Oy Rastilankallio, Helsinki (2018)

 

Isännöinti osaavampiin käsiin

Kymmenen puurakenteista rivitaloa käsittävä Asunto-osakeyhtiö Vartioharjuntie 2–6 kilpailutti vastikään uuden isännöintipalvelun Isännöintimeklarin avulla. Edellisen isännöitsijän kanssa yhteistyö kriisiytyi remonttiyrityksen laskutusepäselvyyksien tiimoilta ja isännöinnin huolimattomuuden takia taloyhtiö kärsi huomattavaa taloudellista vahinkoa. Oli siis korkea aika ottaa yhteys Isännöintimeklariin ja siirtää huolellisen kilpailutuksen kautta taloyhtiön arki luotettavampiin käsiin. Taloyhtiö valitsi Isännöintimeklarin lisäpalveluina haastattelujen järjestämisen, haastatteluissa avustamisen ja sopimusneuvotteluissa konsultoinnin.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

”Isännöintimeklarin toteuttamasta isännöinnin kilpailutuksesta on ollut todella paljon hyötyä. Se teki kattavan taustatyön ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä. Saimme käsiimme yhteenvedot, joissa eri isännöintitoimistoja oli pisteytetty. Isännöintimeklari huolehti omatoimisesti myös haastattelujen järjestämisestä, jolloin pystyimme hallituksessa keskittymään haastateltavien vastauksiin. Olemme erityisen tyytyväisiä asiantuntemukseen ja ammattitaitoon, jolla tarjouksia käsiteltiin.” Sirpa Halmela, Asunto-oy Vartioharjuntie 2–6, Helsinki (2019)

Rakennusfirman valitsema isännöitsijä vaihtoon uudiskohteessa

Leppävaaraan 2014 valmistuneen Asunto-oy Espoon Emilian alkutaival ei ollut helppo. Uudiskohteessa todettiin lukuisia rakennusvirheitä, joita rakennusyhtiö ei ollut halukas korjaamaan eikä rakennusyhtiön valitsema ensimmäinen isännöitsijäkään pitänyt asiassa taloyhtiön puolta. Lopulta taloyhtiön hallitus päätti vaihtaa isännöitsijän. Se otti yhteyden Isännöintimeklariin ja antoi toimeksi isännöintipalvelun kilpailuttamisen.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Haukilahti kiittää Isännöintimeklaria ja kannustaa muitakin uusia taloyhtiöitä varmistamaan, että isännöitsijä on aidosti taloyhtiön puolella.

”Isännöintimeklarin toteuttama isännöinnin kilpailutus oli täydellinen onnistuminen, joka ylitti odotukset. Valittu isännöitsijä on parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelen Isännöintimeklaria lämmöllä kaikille taloyhtiöille, joissa tavalla tai toisella tuskaillaan isännöinnin kanssa. On yllättävän tärkeä päätös, kenen hoidettavaksi antaa koko elämänsä suurimman omaisuuserän.” Timo Haukilahti, Asunto-oy Espoon Emilia (2018)

Isännöinti ja kiinteistönhuolto vaihtoon

Jyväskyläläinen Asunto-osakeyhtiö Varikonhaka otti yhteyden Isännöintimeklariin ja pyysi apua isännöinti- ja huoltopalvelujen kilpailuttamiseen. Taloyhtiön hallituksen mielestä palvelujen hinta oli liian korkea suhteessa palvelutasoon ja hinnoittelurakenne epäselvä. Kustannukset olivat paisuneet yli ennakoidun, mistä syystä hallitus päätti palvelujen kilpailuttamisesta kokeneen asiantuntijan avulla.

(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Juhani Veikkolainen on tyytyväinen Isännöintimeklarin palveluun.

”Isännöintimeklari kilpailutti meille isännöinnin. Heidän kanssaan oli helppo asioida ja asiakaspalvelu oli täydellistä. Heiltä saimme palvelua myös asioissa, joista emme olleet etukäteen sopineet. Yhteistyön tuloksena olemme saaneet taloyhtiön talouden nousuun.” Juhani Veikkolainen, Asunto-oy Varikonhaka, Jyväskylä (2018)

Edullisempaa isännöintiä asumisoikeusyhdistykselle  

Helsingin Seudun Asumisoikeusyhdistys Helas ry tarjoaa kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja pääkaupunkiseudulla. Kun isännöintipalvelun kilpailuttaminen tuli yhdistykselle ajankohtaiseksi, päätettiin pyytää apua Isännöintimeklarilta. Yhdistyksen puheenjohtaja Saila Uusnäkki koki palvelumme helpottaneen isännöinnin kilpailuttamista merkittävästi ja lisäksi yhdistys sai uuden isännöitsijän myötä merkittäviä kustannussäästöjä.

”Saimme hoidettua isännöinnin kilpailutuksen kätevästi Isännöintimeklarin avulla. Heillä on alan kokemusta vuosikymmenten takaa, ja he osaavat päivittää osaamistaan tämän päivän tarpeisiin. He osasivat vastata kattavasti kysymyksiimme ja koen, että heihin on helppo ottaa tarvittaessa yhteyttä myös yhteistyön päätyttyä.” Saila Uusnäkki, Helas ry (2018)