Asiakaskokemuksia


”Isännöintimeklari kilpailutti meille isännöinnin ja kiinteistönhuollon. Heidän kanssaan oli helppo asioida, ja asiakaspalvelu oli täydellistä. Heiltä sai palvelua myös asioissa, joista emme olleet etukäteen sopineet. Yhteistyön tuloksena olemme saaneet taloyhtiön talouden nousuun. Olen kertonut hyvästä palvelusta myös muiden taloyhtiöiden puheenjohtajille.”

Juhani Veikkolainen
Asunto Oy Varikonhaka, Jyväskylä (2018)


”Saimme hoidettua isännöinnin kilpailutuksen kätevästi Isännöintimeklarin avulla. Heillä on alan kokemusta vuosikymmenten takaa, ja he osaavat päivittää osaamistaan tämän päivän tarpeisiin. He osasivat vastata kattavasti kysymyksiimme ja koen, että heihin on helppo ottaa tarvittaessa yhteyttä myös yhteistyön päätyttyä.”

Saila Uusnäkki
Helas ry (2018)


”Isännöitsijän vaihdos vaikutti työläältä prosessilta, joten päätimme hallituksen kesken käyttää ulkopuolista palvelua. Tutustuimme netin kautta eri vaihtoehtoihin ja otimme yhteyttä Isännöintimeklariin. Yhteistyö Isännöintimeklarin kanssa helpotti prosessia todella paljon. He tekivät suuren taustatyön ja huolehtivat isännöinnin kilpailutuksesta, jolloin hallituksen tehtäväksi jäi vain lopullisen valinnan tekeminen. Koko hallitus on ollut tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön. Isännöintimeklari teki kaiken minkä lupasivat, ja se helpotti hallituksen urakkaa todella paljon.”

Sonja Mamia
As Oy Rastilankallio, Helsinki (2018)


”Isännöintimeklarin toteuttama isännöinnin kilpailutus oli täydellinen onnistuminen, joka ylitti odotukset. Valittu isännöitsijä on parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelen Isännöintimeklaria lämmöllä kaikille taloyhtiöille, joissa tavalla tai toisella tuskaillaan isännöinnin kanssa. On yllättävän tärkeä päätös, kenen hoidettavaksi antaa koko elämänsä suurimman omaisuuserän.”

Timo Haukilahti
As Oy Espoon Emilia (2018)


”Isännöintimeklarin toteuttamasta isännöinnin kilpailutuksesta on ollut todella paljon hyötyä. He tekivät kattavan taustatyön ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä. Saimme käsiimme yhteenvedot, joissa eri isännöintitoimistoja oli pisteytetty. Isännöintimeklari huolehti omatoimisesti myös haastattelujen järjestämisestä, jolloin pystyimme hallituksessa keskittymään haastateltavien vastauksiin. Olemme erityisen tyytyväisiä asiantuntemukseen ja ammattitaitoon, joilla tarjouksia käsiteltiin.”

Sirpa Halmela
As Oy Vartioharjuntie 2-6, Helsinki (2019)


Asiakaskokemukset on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. Asiakkaiden kokemukset meidän palveluista löydät myös osoitteesta
https://www.kokemuksia.fi/isannointimeklari/